telefooncentrale 3cx musketeers voip multiroom wifi brouwerij fbw.be

Weer een gelukkige klant van FBW.be

Voor VoIP telefooncentrale en Multiroom Wifi


De Belgische Brouwerij “The Musketeers” ontwikkelt speciaalbieren met verrassende en uitzonderlijke eigenschappen. Het resultaat is een speciaalbier met een bijzonder karakter. De brouwerij laat zich inspireren door de symbiose tussen verschillende smaken en stijlen. Het resultaat is een doordacht Belgisch kwaliteitsbier en bestemd voor zowel de nationale als internationale markt.


Op de voormalige steenbakkerssite in Sint-Gillis-Waas startte de Brouwerij “The Musketeers” met de bouw van een gloednieuwe brouwerij. De brouwinstallatie met een capaciteit van 50 hectoliter wordt zeker een toeristische trekpleister. Daarom koos “The Musketeers” voor de ervaring van Fly By Wire om het gebouw te voorzien van Multiroom WiFi. De nieuwe brouwerij ligt op de terreinen van de Wase Golf en vlakbij de knooppunten van wandel -en fietsroutes in het waasland. Natuurlijk willen de bezoekers van de brouwerij overal op het internet kunnen. 

De brouwerij verwacht jaarlijks 25.000 bezoekers over de brouwvloer te krijgen.

In samenwerking met de toeristische diensten en lokale organisaties worden er volop fiets- en wandelroutes en weekendarrangementen uitgewerkt. De brouwerij verwacht jaarlijks 25.000 bezoekers over de brouwvloer te krijgen. 

De brouwerij wordt ook voorzien van een horecazaak waar toeristen met een hart voor Belgische speciaalbieren terecht kunnen.

Op het terras met zicht op de golf wordt er buiten Wi-Fi voorzien welke de toerist/bezoeker toelaat overal te genieten van een degelijk WiFi signaal. Het terras beslaat een grote oppervlakte en niets is zo vervelend als een slecht bereik of het ongemak van kinderen die komen vragen naar WiFi paswoorden.

FBW.be zorgt er dan ook voor dat de gasten terecht komen op een apart beveiligd netwerk…

Deze dienst van Fly By Wire waarbij elke gebruiker wordt geïsoleerd van het netwerk van de brouwerij, vermijdt niet alleen dat de gasten kunnen verbinden met het interne kantoornetwerk en de productiemachines, maar het vermijdt ook dat ze op bv. elkaars smartphone kunnen monitoren.

Bezoekers zullen ook kunnen aanmelden op het gastennetwerk via Facebook en andere Sociale Media kanalen. Dit laat toe eventueel een leuke post te maken of een waardering mee te geven, bv. op Tripadvisor.com. 

Een Brouwerij heeft natuurlijk ook een een telefooncentrale nodig. Ook in dit domein is Fly By Wire expert. Fbw.be leverde dan ook de nodige technologie voor een VoIP (voice over IP, of bellen via internet) telefooncentrale. De geleverde telefooncentrale zal zowel vaste toestellen als DECT (draagbare toestellen) bevatten. De DECT zal worden gebruikt in de productieruimte en opslagplaats. De vaste toestellen voor administratie en onthaal. “The Musketeers”, weer een tevreden klant i.v.m VoIP en Multiroom WiFi.

Indien uw bedrijf ook interesse heeft in deze technologie en expertise, neem dan gerust contact op met Fly By Wire voor demo’s en meer informatie! Ook voor andere ICT vragen.