telefooncentrale 3cx microsoft conference achtergrond aanpassen

Microsoft Teams laat je al toe om je achtergrond te vervagen bij videogesprekken, maar het kan ook worden ingesteld om op een efficiënte manier achtergrondgeluid weg te filteren. Volgens een rapport van Petri’s Brad Sams maakt Microsoft zich klaar om een ​​functie te lanceren waarmee je je achtergrond kunt aanpassen.

Onscherpte op de achtergrond kan al ongelooflijk handig zijn in situaties waar je met je baas kunt bellen vanaf je thuiskantoor, in een gedeelde werkruimte, een coffeeshop of ergens anders waar wat zich achter je afspeelt, eigenlijk privé is. De mogelijkheid om je achtergrond volledig te vervangen, gaat een stap verder en zorgt ervoor dat de focus volledig op je blijft tijdens een videogesprek.

De optie om je achtergrond te vervagen tijdens een telefoongesprek begon eind vorig jaar in Teams. Meer recent maakte het ook zijn weg naar Skype, waardoor het toegankelijk werd voor een breder publiek. Het zal interessant zijn om te zien of de aangepaste achtergrond functie hetzelfde traject zal volgen en uiteindelijk ook de weg zal vinden naar Skype-gebruikers.

Microsoft heeft de functie nog niet aangekondigd, dus er is geen vaste tijdlijn waarop kan worden verwacht dat deze zal aankomen. Microsoft is echter van plan om later in 2019 de functie aangepaste achtergronden te lanceren.

Skype kan nu uw achtergrond vervagen met een klik – Desktop.

Nu kan u eventuele mogelijk genante achtergrondgeluiden buiten uw Skype-oproepen houden.

Conference calls zonder storende achtergrond
Conference calls zonder storende achtergrond

Er zijn kinderen die de kamer in en uit rennen of er staat gevoelige informatie op een whiteboard achter je… het vervagen van je achtergrond tijdens een videogesprek kan dus handig zijn. Voor Skype-gebruikers kan u nu precies dat doen met de nieuwste versie van de app.

De nieuwe functie voor achtergrondonscherpte is nu beschikbaar op ‘de meeste desktops en laptops met de nieuwste versie van Skype’, kondigde Microsoft vandaag aan. U kunt uw achtergrond op elk gewenst moment vervagen met een eenvoudige knop. De functie kan ook worden ingesteld als standaard voor al uw videogesprekken via de instellingen van Skype.

Net als de achtergrondonscherpte in Microsoft Teams, gebruikt Skype een beetje AI dat is ontworpen om mensen te detecteren om de focus op jou te houden, waardoor al het andere vervaagt. “Deze technologie is ook getraind om uw haar, handen en armen te detecteren, een oproep met achtergrondonscherpte net zo ontspannen en gemakkelijk te maken als een gewone videogesprek”, zegt Microsoft.

Om aan de slag te gaan met achtergrondonscherpte in uw oproepen, kunt u de optie vinden door tijdens een gesprek over de knop “Video” te bewegen. In het pop-upvenster dat verschijnt, schakelt u de instelling “Vervaag mijn achtergrond” in en Skype past automatisch uw “videofeed” aan zodat u in de focus blijft terwijl een vervaging op uw achtergrond wordt toegepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *