telefooncentrale 3cx voip fly by wire multiroom wifi hospitality netwerken

www.fbw.be levert de VoIP telefooncentrale 3CX aan het Hotel Adagio.

Fly By Wire, Uw 3CX telefooncentrale specialist voor Hospitality

Hospitality

Fly By Wire specialiseert zich al ruim 19 jaar in telefonie voor de Hospitality branche.

 

Met klanten in binnen en buitenland biedt fbw.be alle ICT gerelateerde oplossingen aan voor de hotel en zorg sector. Of u nu kiest voor een 3cx telefooncentrale op locatie of in de cloud, het doel blijft hetzelfde. Het verlagen van de kosten en het verhogen van het rendement. Deze 3CX telefooncentrales hebben ook een oneindig aantal keuzemogelijkheden aan boord. 3CX voorziet immers een hotel module die volledig integreert met jouw Property Management System (PMS).

Hospitality

telefooncentrale 3cx voip hotels hospitality wifi

Hotel Adagio Knokke

Gelegen in Knokke nabij Het Zwin, biedt Adagio niet enkel overnachtingen aan maar hebben zij ook een ruime keuze aan vergaderzalen en een wellness. Klanten maken dan ook graag gebruik van hun WiFi met portaalsite.

Hier is ook fbw.be in gespecialiseerd en heeft twee oplossingen voor uw bedrijf:

  1. Je koopt nieuwe WiFi antennes die ver onder de marktprijs liggen maar even goed zijn.
  2. Je huurt gewoon gedurende enkele jaren WiFi antennes en het beheer ervan bij Fly By Wire. Zo heb je altijd de nieuwste technologie in huis voor een kleine maandelijkse bijdrage.

Plaatsen van WiFi antennes

Plaatsen van de WiFi antennes vraagt aandacht en is ook van groot belang om een betrouwbare dekking te hebben met voldoende ontvangst.

Wij kunnen een site survey uitvoeren zodat je weet waar je netwerkkabels moet leggen om de access points (antennes) aan te sluiten.

Knokke

telefooncentrales 3cx hotels hospitality wifi ict

Hotel Adagio Knokke

Het hotel is gelegen aan de Noordzee en is een geschikte uitvalsbasis voor een uitstap naar Brugge of Zeeuws Vlaanderen. Een wandeling in het Zwin of langs de Belgische kust is ook niet te versmaden.

Wanneer de hotelgasten dan terugkeren voor relaxatie of een drink in de bar of op het terras, kunnen zij genieten van een optimaal WiFi signaal om hun vriendenkring via sociale media op de hoogte te houden.

Contacteer FBW voor alle info of een quote