telefooncentrale 3cx multiroom wifi hotels

Wat is Multi-Room WiFi?

Fly By Wire is al 19 jaar gespecialiseerd in Multiroom WiFi systemen voor kmo, bedrijven en Hotels in Zoutleeuw. Dank zij deze jarenlange staat www.fbw.be garant voor de beste oplossing om overal in uw onderneming optimaal te kunnen genieten van WiFi, ook wanneer er een groot aantal werknemers of bezoekers aanwezig is. FBW heeft klanten in heel Vlaanderen en is nummer 1 in Hotel toelevering van multi-room WiFi en telefooncentrales, ook in jouw stad Zoutleeuw en in Vlaams-Brabant.

Draadloos internet is van levensbelang voor bedrijven en hotels.

fbw.be netwerken voip multiroom wifiMulti Room WiFi technologie is echter constant in ontwikkeling. Jouw investering van 5 jaar terug is vandaag veelal al achterhaald.

Neem bijvoorbeeld de nieuwe 5 GHz band die veel meer kanalen aanbiedt dan de gekende 2.4 GHz band. Op vandaag moet je dus een dual band Wi-Fi netwerk hebben om nog vlot een aantal klanten te kunnen bedienen. En daar draait het toch om? De klant is koning, en wenst op elk moment wanneer hij bv. in uw Hotel verblijft, te kunnen genieten van een sterk WiFi signaal.

Daarbij komt de nodige storing door alle hotspots die door de grote internetproviders werden opgezet bij privé klanten, vooral in stedelijke gebieden, ook in Zoutleeuw.

Klinkt dit bekend in de oren?

Wil je veranderen van draadloos netwerk maar kijkt op tegen de kost?

Dan bieden wij de ideale oplossing, ook in Vlaams-Brabant of inZoutleeuw !

Je hebt 2 mogelijke benaderingen:

    1. Je koopt nieuwe WiFi antennes die ver onder de marktprijs liggen en toch minstens even goed zijn.
    2. Je huurt gewoon gedurende enkele jaren WiFi antennes en het beheer ervan bij Fly By Wire. Zo heb je altijd de nieuwste technologie in huis voor een kleine maandelijkse bijdrage.
Jouw klant mag wel een kleinigheid terugdoen voor deze gratis WiFi, niet?

Wel, sinds kort biedt Facebook zelf een aanmeldprocedure aan waarbij de klant ook wordt gevraagd om in te checken op jouw bedrijfspagina van Facebook.

Gevolg, al de klant zijn vrienden weten dat deze klant net bij jou is ingecheckt, bv jouw bedrijf te Zoutleeuw.
Dit is dus gratis reclame voor jou, heel eenvoudig in te stellen en is kosteloos.

multi room wifi meshContacteer ons snel voor uitleg en implementatie van ‘Facebook Wi-Fi’.

Contacteer FBW voor alle info of een quote

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *